Askere Giderken Neler Götürülmeli?

Allah bir an önce yapıp gelmeyi nasip etsin. Bende Kırkağaç' da yapmıştım. Oradan istikamet, Şemdinli olmuştu. Yanında sadece moral götür.

Kardesim 1 hafta once askerden geldim ne olarak gidiosun komandomu jandarmami er mi?

Ben ağrı da jandarma karakolunda yaptim telefon bizde serbestti ama piyade felan olursan zor.
yaninda tras bıcagi kolanyasi, tirnak makasi 3 5 tane yesil don atlet al orda kantinde vardir zaten ucuza alirsin. Biz normal boxer giyiyoduk bakan olmuyodu zaten. Corap iclik al cok fazla biseye gerek yok zaten orda veriolar ama hepsini atarsin bence. Zaten gidecegin yerin kantininde sana lazm olacak hersey var hemde ucuz pek bisey al demem

Acemi birligine sakin guzel bi telefon goturme cok hirsiz var 3310 bile gorseler calarlar dandik bisey al

Ben askerliğimi yaparken o zamanlar küçük atariler vardı. Çakma gameboy işte, komutanlar bizim arkadaşların elinde yakalıyordu. Az dayak yemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…