Herkese merhaba. Yarın askere gidiyorum ama tıraş bıçağı alma konusunda kararsız kaldım, Gilette mach3 Turbo almayı düşünüyordum fakat etrafımdakiler çalınır dediler. Sizce Gilette Blue 3 alsam aynı performansı alabilir miyim ve beni bir süre götürür mü? Bu arada sakallarım çok sert değiller ve daha önce hiç jilet ile tıraş olmadım. Askerlik için başka tıraş bıçağı öneriniz varsa çok sevinirim. Cevaplayan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Kullan at alman senin için daha faydalı olur. Usta birliğine geçtiğinde daha iyi bir şey alıp kafasını değiştirerek kullanabilirsin. Acemi birliğinde çalınma ihtimali yüksek. Zamanla sen de öğrenirsin zaten.
Hayırlı teskereler şimdiden. Bol şans
Gillette Mach3 Sensitive Yedek Başlık 4'lü en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bunun 8 tanesi ile 15'ayı bitirdim ve öyle ben de köse değilim bildiğin sağlam çıkıyor.
Hocam BİM'e gidiyorsun şunlardan 2-3 günde 1 kullanacak miktarda alıyorsun hem çalınırsa sıkıntı olacak kadar pahalı olmadığı için hem de normal kullan atların yapacağı tahrişi yapmayacağı için en iyi şekilde çözmüş olacaksın meseleyi.
Bedelliye Mach 3 Turbo'yla gittim, kullandıktan sonra devamlı diğer malzemelerle beraber çantaya koyup dolaba kaldırdığımdan çalınma gibi bir durum olmadı. Blue 3'ten belirgin şekilde daha uzun süre gidiyor ve daha iyi kesiyor.
Hayırlı teskereler dilerim. Aslında almadan da gidebilirsiniz. Oradan da alabilirsiniz. Ben askerlik yapalı çok oldu. Çalınma olayı yerine göre değişir. Ben acemiyken çalınmadı. Usta olarak ilk gittiğimde çalınmıştı.