Sarı Mercedes Picopat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 28 Aralık 2023 #1 Askere gidip askerden soğuyan insanlar var mı?
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.592 Çözümler 22 28 Aralık 2023 #2 Sarı Mercedes dedi: Askere gidip askerden soğuyan insanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Olur mu hiç gayet güzel ortam her erkek vatani görevini askerliğini layıkıyla yapmalıdır.
Sarı Mercedes dedi: Askere gidip askerden soğuyan insanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Olur mu hiç gayet güzel ortam her erkek vatani görevini askerliğini layıkıyla yapmalıdır.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.602 Makaleler 21 Çözümler 97 28 Aralık 2023 #3 TCK Madde 318 Halkı Askerlikten Soğutma Suçu TCK Madde 318, Halkı Askerlikten Soğutma Suçunu ve cezasını düzenlemektedir. barandogan.av.tr Konuya cevap verecekler oltaya gelmesin.
TCK Madde 318 Halkı Askerlikten Soğutma Suçu TCK Madde 318, Halkı Askerlikten Soğutma Suçunu ve cezasını düzenlemektedir. barandogan.av.tr Konuya cevap verecekler oltaya gelmesin.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.785 Çözümler 26 Yer Muğla 28 Aralık 2023 #4 O kadar güzel ortam ki G3'le halay çekip 25 metrede 1mm sapma olmadan 3 mermiyi aynı yere sokardık komutanlarımız sağ olsun.
O kadar güzel ortam ki G3'le halay çekip 25 metrede 1mm sapma olmadan 3 mermiyi aynı yere sokardık komutanlarımız sağ olsun.
Sarı Mercedes Picopat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 28 Aralık 2023 #5 6 ay boyunca mıntıka yapmak daha beter. Biz silah bile tutmadık.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.602 Makaleler 21 Çözümler 97 28 Aralık 2023 #6 Sarı Mercedes dedi: 6 ay boyunca mıntıka yapmak daha beter. Biz silah bile tutmadık. Genişletmek için tıkla... Biz en azından tankla tatbikata çıktık bayağı iyiydi şafağımız 20 kala falan. G3 ile silah gözüme tepmese iyiydi de.
Sarı Mercedes dedi: 6 ay boyunca mıntıka yapmak daha beter. Biz silah bile tutmadık. Genişletmek için tıkla... Biz en azından tankla tatbikata çıktık bayağı iyiydi şafağımız 20 kala falan. G3 ile silah gözüme tepmese iyiydi de.
Sarı Mercedes Picopat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 28 Aralık 2023 #7 Uzman Çavuşlarla arası iyi olan var mıydı ? Ben Ankara'nın en merkezi yerinde muhalif bir vatandaş olarak yaptım. 6'ayın 4 ayı hardcore olarak geçti. Son 2 ay yazıcıydım.
Uzman Çavuşlarla arası iyi olan var mıydı ? Ben Ankara'nın en merkezi yerinde muhalif bir vatandaş olarak yaptım. 6'ayın 4 ayı hardcore olarak geçti. Son 2 ay yazıcıydım.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.785 Çözümler 26 Yer Muğla 28 Aralık 2023 #8 FalconPolat dedi: Biz en azından tankla tatbikata çıktık bayağı iyiydi şafağımız 20 kala falan. G3 ile silah gözüme tepmese iyiydi de. Genişletmek için tıkla... G3 12 kalibre pompalıdan az tepiyor hocam sağlam omuza oturtulmadıysa göze gelmesi normal.
FalconPolat dedi: Biz en azından tankla tatbikata çıktık bayağı iyiydi şafağımız 20 kala falan. G3 ile silah gözüme tepmese iyiydi de. Genişletmek için tıkla... G3 12 kalibre pompalıdan az tepiyor hocam sağlam omuza oturtulmadıysa göze gelmesi normal.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.602 Makaleler 21 Çözümler 97 28 Aralık 2023 #9 Rustin Cohle dedi: G3 12 kalibre pompalıdan az tepiyor hocam sağlam omuza oturtulmadıysa göze gelmesi normal. Genişletmek için tıkla... 2 saat oturmaktan uyuştum bitse de gitse dedim sıkarken dikkat etmedim bütün tabura rezil olmuştum o gün.
Rustin Cohle dedi: G3 12 kalibre pompalıdan az tepiyor hocam sağlam omuza oturtulmadıysa göze gelmesi normal. Genişletmek için tıkla... 2 saat oturmaktan uyuştum bitse de gitse dedim sıkarken dikkat etmedim bütün tabura rezil olmuştum o gün.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.785 Çözümler 26 Yer Muğla 28 Aralık 2023 #10 FalconPolat dedi: 2 saat oturmaktan uyuştum bitse de gitse dedim sıkarken dikkat etmedim bütün tabura rezil olmuştum o gün. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi genelde bitik oluyor atış günü çünkü eğitim vs üstüne denk geldi bize de nefesi dengelemeden patlattılar geçtiler bizim tabur.
FalconPolat dedi: 2 saat oturmaktan uyuştum bitse de gitse dedim sıkarken dikkat etmedim bütün tabura rezil olmuştum o gün. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi genelde bitik oluyor atış günü çünkü eğitim vs üstüne denk geldi bize de nefesi dengelemeden patlattılar geçtiler bizim tabur.