Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Aralık 2020 #31 Hayırlı tezkereler.
R revo61 Kilopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 644 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #32 Atarsa doğan güneş. Teskere ve takdir belgesi ile yarın memlekete dönüyorum. Valizler hazır, teskere sigaraları dağıtıldı, komutanlarla helalleşildi. Geride kalanlara ve askere yeni gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler.
Atarsa doğan güneş. Teskere ve takdir belgesi ile yarın memlekete dönüyorum. Valizler hazır, teskere sigaraları dağıtıldı, komutanlarla helalleşildi. Geride kalanlara ve askere yeni gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 20 Aralık 2020 #33 revo61 dedi: Atarsa doğan güneş. Teskere ve takdir belgesi ile yarın memlekete dönüyorum. Valizler hazır, teskere sigaraları dağıtıldı, komutanlarla helalleşildi. Geride kalanlara ve askere yeni gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler. Eki Görüntüle 791339 Genişletmek için tıkla... Hayırlı yolculuklar.
revo61 dedi: Atarsa doğan güneş. Teskere ve takdir belgesi ile yarın memlekete dönüyorum. Valizler hazır, teskere sigaraları dağıtıldı, komutanlarla helalleşildi. Geride kalanlara ve askere yeni gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler. Eki Görüntüle 791339 Genişletmek için tıkla... Hayırlı yolculuklar.
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 20 Aralık 2020 #34 revo61 dedi: Atarsa doğan güneş. Teskere ve takdir belgesi ile yarın memlekete dönüyorum. Valizler hazır, teskere sigaraları dağıtıldı, komutanlarla helalleşildi. Geride kalanlara ve askere yeni gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler. Eki Görüntüle 791339 Genişletmek için tıkla... Gözün aydın.
revo61 dedi: Atarsa doğan güneş. Teskere ve takdir belgesi ile yarın memlekete dönüyorum. Valizler hazır, teskere sigaraları dağıtıldı, komutanlarla helalleşildi. Geride kalanlara ve askere yeni gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler. Eki Görüntüle 791339 Genişletmek için tıkla... Gözün aydın.