Askere gitmeden önce alınması ve yapılması gerekenler

Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Merhabalar, ben 2 hafta içerisinde sevk kağıdımı almış olacağım ve askerlik tarihi belli olacak. Ardından Tunceli komando birliğine teslim olacağım.

Merak ettiğim konu, askere gitmeden önce almam gereken veya yapmam gereken şeyler nedir? Örnek olarak boyunlu cüzdan, kilit gibi tavsiyelerde bulunuldu. Daha önce askere gitmiş olan kişiler cevaplarsa memnun olurum.

Asma kilit, asma kilit ve asma kilit. Botlarını bile ranzanın demirine kilitlemelisin yoksa ''yeri değişebilir''. Umarım kötü niyetli ve pis insanlarla dolu bir koğuşa düşmezsin şimdiden kolay gelsin.

Asma kilit, asma kilit ve asma kilit. Botlarını bile ranzanın demirine kilitlemelisin yoksa "yeri değişebilir". Umarım kötü niyetli ve pis insanlarla dolu bir koğuşa düşmezsin şimdiden kolay gelsin.

Evet bu konuda beni çok fazla uyardılar hatta tanıdık birinin dediğine göre botu aşağıdan kitlemem gerekiyor yukarıdan kitlediğin zaman kesip alabiliyorlarmış teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı