Kardeşim ben de 95 doğumluyum askerliğimi yaptım geleli 7 ay fln oldu.
Ben kendi durumumu anlatayım. Elektrik Elkt. Müh. bölümünden mezun oldum. Uzun süre iş aradım internet ortamında ama askerlik önemli bir koşul olduğu için Cv mi görüldü bile yapmıyorlardı. Kafam attı gittim tecili bozdurdum. İzmire kısa dönem 6 ay askerliğim çıktı. Keşkem uzun dönem çıkaydı ama nasip değilmiş. Acemilik ve ustalık yerim aynıydı. Gider gitmez devrelerimle tanıştım. Bir muhabbet sohbet ortam efso. Gittikçe samimi olduk.Bir sürü anı biriktirdim, dost ve arkadaş edindim ki halen buluşup konuşuyoruz. Velhasıl kelam dışardan çoğu kişi askerlik hakkında şöyle böyle diyip korkutabilir bunlara takılma herkesin askerliği birliğine bölüğüne devre arkadaşlarına göre değişiklik gösterebilir. Abi üniversiteye gidiyormuşsun gibi düşün Tamam mental olarak aynı değil
lakin topu topu 6 ay yapıcan. Bizden önceki abilerimiz çok daha uzun süre yapmışlar. Sana verilen görevi yerine getir. Komutanın ne derse emredersin komutanım, emret komutanım. Sonuç olarak vatani görevini yerine getiriyorsun gururlanmalısın. Şimdilik aklıma bu kadar geldi. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim ☺