Bunu heyet karar verecek işe engel oluyorsa engel sorunu yüzde olarak hesaplanıp gönderilip gönderilmemene neden oluyor. Gönderilirsen durumundan haberdar edersin komutanını biraz daha az üstüne gelebilirler komutanına bağlı tabi.
Şu an askerde olan ve 6 ay daha uzatmak için dilekçe vermiş biri olarak yazıyorum, eskiye göre çok farklı. Bu gideceğin yer, ilede doğrudan alakalı fakat çok korkmana gerek yok. Jandarma cezaevi olursan günlere yetişemiyorsun
Şu an askerde olan ve 6 ay daha uzatmak için dilekçe vermiş biri olarak yazıyorum, eskiye göre çok farklı. Bu gideceğin yer, ilede doğrudan alakalı fakat çok korkmana gerek yok. Jandarma cezaevi olursan günlere yetişemiyorsun
@299884 Evet alıyorsun. 2300-2500 TL arası, kaldığınız zaman ek olanaklar var. Parası için değil diğer olanakları için düşünüyorum ben. Detaylı bilgi için asker alma kararnamesine bakabilirsin.
Askerlik iyidir korkmana gerek yok.
Hocam çok fazla da sessiz olma. Ne sivril ne de kimseye kendini ezdir.
79/3 tertip 18 ay yapmıştım. Şimdilerde 6 ay diye hatırlıyorum.
Vay be, ne günlerdi aklıma geldi şimdi