Askere gitmeme 2 sene kaldı

1. Askere gidince kas yapabilir miyim? 1.85 boyum ve 53 kilom var.
C. Askerliği nerede yaptığına ve sana ne iş verileceğine bağlı. Batıda ve geri hizmet olarak yaparsan (lojistik, kışla hizmet vs) çok şey bekleme.

2. Askere gitmeden önce biz istediğimiz yeri seçebiliyor muyuz? Şahsen ben direkt olarak doğuya yakın bir yer istiyorum. Askerlik anım olsun diye.
C. Hayır, rastgele seçiliyor. Nüfusun doğudaysa batıya, batıdaysa doğuya verilirsin diye bir hurafe vardır. Yok öyle bir şey. Benim nüfusum edirne'ye kayıtlı, Keşan'da askerlik yaptım mesela.

3. Kendimi gece nöbetlerine yazdırabilir miyim? Gece bir çok insandan daha hızlı kalkarım ve daima hazırım.
Nöbetler kimi yerlerde komutanların kimi yerlerde de yazıcı askerlerin sorumluluğundadır. Genelde dönüşümlü yazılır. bir gün 1-3, bir gün 3-5 bir gün 5-7 olarak tutarsın nöbetini.

4. Rambo gibi fotoğraf nasıl çektirilir. Ben şahsen en ağır makineliyi elime alıp fotoğraf çektirmek istiyorum. Ayrıca fotoğraf tahimen kaç lira?
C. bu konuda bir bilgim yok.

5. Çevremdeki büyükler devamlı anlatırlar. Komutana şöyle dedim. Ona böyle dedim astım, kestim şeklinde. Böyle bir şey yapan var mı?
C. Bazı astsubaylar ile muhabbet askerlik dışına çıkabiliyor. Ben askere 28 yaşında gittim mesela ve takımımızda bir tane astsubay çavuşumuz vardı. yaşımız da ilgi alanlarımız da aynı olduğu için bir süre ardından kendi aramızda enseye şaplak kıvamına geldik.

Askere gidip kas yapmak ne alaka onu çözemedim. Kas yapma yeri askerlik değil, spor salonudur. Askere gidince sana squad, deadlift yaptımayacaklar ve ya kalori hesabı yapıp senin vücut tipine göre beslenme programı hazırlamayacaklar. Normal yemekhanede ne çıkarsa onları yiyeceksin. Ha belki en fazla şınav, mekik çekersin o kadar.

1. Askere MacFit'e mi gidiyorsun hayırdır ne kas yapması?
  2. Sen seçemiyorsun ama anı olsun diye doğuya gitme isteği mantıklı mı? Dağda soğuk taşın üstünde yatarken gırtlağını kesmek için kol gezen çakalları mı merak ediyorsun? Yani PUBG gibi mi olacak sanıyorsun?
  3. Nöbet kıdemlisi ile konuşursan nöbet değişikliği yaparsın ve geçersin.
  4. Kimse de tuvalet paspasıyla fotoğraf çekilmez der Cem Yılmaz aklıma o geldi O dediğin techizatla para karşılığı fotoğraf çektirme imkanın yok.
  5. Onu anlatan çok olur ama tavsiyem bir dene Adını unuttuğun zaman yeni profil açarsın buraya anlatırsın bize başına gelenleri
  6. Gir askerliğini yap, vatana hizmetini tamamla, sorunsuz çık, hayatına dön. Bu kadar, ötesi yok.
Bence seni büyük sürprizler bekliyor askerde Unutamayacağın anıların olacak gibi

Son düzenleme:
Kapıda girdiğin gibi RPG-7 veriyorlar sıka sıka geziyorsun. Tabi canım mesela ben gittim Albayın odasına vurdum kapıyı girdim dedim yetti bu eğitim hemen dedi kalktı ayağa bir yalvarma falan dedim tamam affettim şimdilik ama bir daha olmasın. Arkadaş gülmekten karnıma ağrılar girdi ya. Gidince görürsün diyeyim ne diyeyim

Arada bir cephaneliğe de sıkarsın aksiyon olur. Bunu da bir izleyin derim.

1.düştüğün yere bağlıdır komando, jandarma birliklerinde yapabilirsin
2.acemi birliğini sistem belirler usta birliğinde kardeşlerin doğu'da yapmamış ise gönüllü olarak doğu görevine atanabilirsin
3.emin ol kendine gece nöbeti yazdırmak istemezsin
5.kimse ezildiğini anlatmak istemez ama illaki anlatılacak bir anın olacaktır
7.anlatılmaz yaşanır
8.4 numarayı atladım kendi telefonunu büyük ihtimal içeri sokabiliceksin içeride istediğin gibi fotolar çekebilirsin
9.sizde 6 numarayı atlamışsınız

Not:Hiçbirşey tahmin ettiğiniz gibi olmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…