Askere ne götürülmemeli?

furkan12

Megapat
Daha fazla  
Çoğu kişi kalitesiz ürünler veriyor diyorlar bir dolu eşya aldım açıkçası hepsini götürmeyi düşünmüyorum tıraş köpüğü jiletleri dahi içeriye almıyorlar mı?

Onları alıyorlar ancak işin komik kısmı hiçbir şey götürmene gerek yok. Acemilikte sivil her şey yasak çünkü. Yanına sadece iç çamaşırı ve çorap alsan bile yeter. Hangi kuvvetler çıktı bu arada kara mı hava mı?

Çoğu kişi kalitesiz ürünler veriyor diyorlar bir dolu eşya aldım açıkçası hepsini götürmeyi düşünmüyorum tıraş köpüğü jiletleri dahi içeriye almıyorlar mı?
İç çamaşırı, çorap ve kendi jilet ve köpüğünü götür. Onlar da veriyor ama bazılarının sayısı yetersiz, bazılarının kalitesi. Ama hiçbir şey götürmesen bile şöyle böyle bitirirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence temel ihtiyaçlar(iç çamaşırı, temizlik malzemeleri vs.) harici götürmeye gerek yok. Eksik gördükçe alınabilir. Sanırsam Çarşı izni var zaten. O zamanlarda eşyalar toplanabilir.

O zaman özür dilerim, yanlış biliyormusum. Neler götürülmeli bilmiyorum.
2 ay önce askerden gelmiş birisi olarak bilgilerim taze :D. Ailem zorla sivil eşya götürmemi söyledi yasak olduğunu söylememe rağmen ve 42 gün boyunca o eşyaları bir daha görmedim (çavuş bölüğü olduğumdan 42 gün yaptık yoksa normalde 21 gün acemilik).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı