Bence tabii ki de evet. Askeri liseler hala daha nasıl tekrardan açılmadı anlayamıyorum. Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.
Cevabınızı nedeni ile anlatırsanız çok mutlu olurum.
Milletvekili falan varsa kanun teklifi olarak sunsun lütfen
Bence tabii ki de evet. Askeri liseler hala daha nasıl tekrardan açılmadı anlayamıyorum. Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.
Cevabınızı nedeni ile anlatırsanız çok mutlu olurum. Eki Görüntüle 1311615 Eki Görüntüle 1311616 Eki Görüntüle 1311618
Milletvekili falan varsa kanun teklifi olarak sunsun lütfen
Hiçbir partinin milletvekili olarak Technopat'da gezineceğini düşünmüyorum, gezinse ve bu önergeyi sunsa dahi %99 reddedilir. Kapatılma sebebi önemli bir etken.
Hiçbir partinin milletvekili olarak Technopat'da gezineceğini düşünmüyorum, gezinse ve bu önergeyi sunsa dahi %99 reddedilir. Kapatılma sebebi önemli bir etken.
Açılması mümkün değil pek maalesef. Eğer yeterli denetimler olsaydı açılsın tarafındaydım ancak işin arkasında bilinmeyen çok büyük işler dönüyor. Şu anki durumuyla açılmamalı.
Babam Kuleli mezunu. Hep derdi, düz liselerde verilen eğitim, disiplin askeri liselerin yanına yaklaşamaz diye. Çok donanımlı kadroları vardı. Yazık oldu. Dediğiniz gibi, oraya sızan her yere sızar.
@mustaine düz liselerde eğitimin e sini bile görmeyen adamlar var. Kaldı ki mesela bir çocuk 12. sınıf, toplama çıkarmayı nasıl yapacağını bile bilmiyor. Dolayısıyla normaldir.