Öylesineİsim Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 259 6 Ağustos 2023 #1 Askeri liseye gidemiyorum ve ileride Biyoteknoloji üniversitesine ( 4 yıllık ) gitmeyi düşünüyorum. Bu şekilde askeri liseye gitmeden 4 yıllık üniversite bitirirsem sözleşmeli er olup yükselerek sözleşmeli astsubay olabilir miyim?
Askeri liseye gidemiyorum ve ileride Biyoteknoloji üniversitesine ( 4 yıllık ) gitmeyi düşünüyorum. Bu şekilde askeri liseye gitmeden 4 yıllık üniversite bitirirsem sözleşmeli er olup yükselerek sözleşmeli astsubay olabilir miyim?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 6 Ağustos 2023 #2 Kara Harp okulu sınavlarına girmelisin. Artık istesende zaten giremezsin Askeri Liseye çünkü 2016'da kapandı hepsi.
Kara Harp okulu sınavlarına girmelisin. Artık istesende zaten giremezsin Askeri Liseye çünkü 2016'da kapandı hepsi.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 Üniversite bitirin, sözleşmeli subay olun, niye kasıyorsun?
Öylesineİsim Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 259 6 Ağustos 2023 #4 arandur dedi: Üniversite bitirin, sözleşmeli subay olun, niye kasıyorsun? Genişletmek için tıkla... Burada bahsettiğin üniversite askeri üniversite mi?
arandur dedi: Üniversite bitirin, sözleşmeli subay olun, niye kasıyorsun? Genişletmek için tıkla... Burada bahsettiğin üniversite askeri üniversite mi?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #5 Öylesineİsim dedi: Burada bahsettiğin üniversite askeri üniversite mi? Genişletmek için tıkla... Hayır düz üniversite oku sonra sınava gir mesela askeri mühendis ya da askeri öğretmen olabilirsin. Dışarıdan alımları araştırın.
Öylesineİsim dedi: Burada bahsettiğin üniversite askeri üniversite mi? Genişletmek için tıkla... Hayır düz üniversite oku sonra sınava gir mesela askeri mühendis ya da askeri öğretmen olabilirsin. Dışarıdan alımları araştırın.