E e_m_n Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Çok oyunculu olmayan, mümkünse ücretsiz (olmasa da olur), bir asker oyunu arıyorum. Simulasyon ve ya hikaye olabilir. Bulmama yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2024
Çok oyunculu olmayan, mümkünse ücretsiz (olmasa da olur), bir asker oyunu arıyorum. Simulasyon ve ya hikaye olabilir. Bulmama yardım eder misiniz?
Norgathor Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Asus GeForce RTX 3060 12GB / CPU: İntel i5-12400F / RAM: Corsair 16GB 3200 MHz / SSD: Adata Legend 700 512 GB / MOTHERBOARD: Asus Prime H610M-K D4 / CASE: Asus TUF Gaming GT301 / MONITOR: LG UltraGear 24GQ50F-B / MOUSE: Razer Deathadder V2 X Hyperspeed / HEADSET: Razer Barraccuda X / CHAIR: xDrive 15'li Plus / OS: Windows 11 Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #2 Askeri oyun isteğini ne kadar karşılar bilemem ama Wolfenstein serisine bakabilirsin.
Melih134 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #4 Call of Duty 1.(sistemini bilmiyorum ama diğer oyunları da oynarsan güzel olur.)Battlefield serisine de bakabilirsin.
Call of Duty 1.(sistemini bilmiyorum ama diğer oyunları da oynarsan güzel olur.)Battlefield serisine de bakabilirsin.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 14 Kasım 2024 #5 Arma önermem. Squad olabilir BF serileri belki, CoD'lar, Bodycam(zor),ınsurgency sandstorm,six days fajullah .
Arma önermem. Squad olabilir BF serileri belki, CoD'lar, Bodycam(zor),ınsurgency sandstorm,six days fajullah .
Melih134 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #6 Sukunanınteli dedi: Arma önermem. Squad olabilir BF serileri belki, CoD'lar, bodycam çok zor, Insurgency Sandstorm, six days fajullah. Genişletmek için tıkla... Aslında ayarlanabiliyor hocam zorluk seviyesi.(CoD için söylüyorum.)
Sukunanınteli dedi: Arma önermem. Squad olabilir BF serileri belki, CoD'lar, bodycam çok zor, Insurgency Sandstorm, six days fajullah. Genişletmek için tıkla... Aslında ayarlanabiliyor hocam zorluk seviyesi.(CoD için söylüyorum.)
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 14 Kasım 2024 #7 Melih134 dedi: Aslında ayarlanabiliyor hocam zorluk seviyesi.(CoD için söylüyorum.) Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım dediğim bodycam için geçerli CoD'ları bende oynadım Full.
Melih134 dedi: Aslında ayarlanabiliyor hocam zorluk seviyesi.(CoD için söylüyorum.) Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım dediğim bodycam için geçerli CoD'ları bende oynadım Full.
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #8 e_m_n dedi: Çok oyunculu olmayan, mümkünse ücretsiz (olmasa da olur), bir asker oyunu arıyorum. Simulasyon veya hikaye olabilir. Bulmama yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Call of Duty Modern Warfare 4, World at War, Battlefield 1-2-3-4-5-6 Arma 9 Counter-Strike condition Zero deleted scenes Crysis 1 Ravenfield. Sniper Elite 4
e_m_n dedi: Çok oyunculu olmayan, mümkünse ücretsiz (olmasa da olur), bir asker oyunu arıyorum. Simulasyon veya hikaye olabilir. Bulmama yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Call of Duty Modern Warfare 4, World at War, Battlefield 1-2-3-4-5-6 Arma 9 Counter-Strike condition Zero deleted scenes Crysis 1 Ravenfield. Sniper Elite 4
K kaslışempanze Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #9 e_m_n dedi: Çok oyunculu olmayan, mümkünse ücretsiz (olmasa da olur), bir asker oyunu arıyorum. Simulasyon ve ya hikaye olabilir. Bulmama yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... arma 3, Call Of Duty serisi,BattleField serisi...
e_m_n dedi: Çok oyunculu olmayan, mümkünse ücretsiz (olmasa da olur), bir asker oyunu arıyorum. Simulasyon ve ya hikaye olabilir. Bulmama yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... arma 3, Call Of Duty serisi,BattleField serisi...
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.806 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #10 Arma 3'ü biraz öğrenirseniz bayağı eğlenceli oluyor oynaması. Atöyledede bir dolu içerik var ama oynayacaksanız muhakkak modlar ile oynayın. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2024
Arma 3'ü biraz öğrenirseniz bayağı eğlenceli oluyor oynaması. Atöyledede bir dolu içerik var ama oynayacaksanız muhakkak modlar ile oynayın.