Askeri pilot olmak çok mu zor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

For East Troop

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Selamlar, en büyük hayalim askeri pilot olmak. Bunun için Technopat'ta 2-3 konu açmıştım. Aşırı zor testlere tabii tutulduklarını biliyorum, sözlü sınavlardan geçeceğime inanıyorum, çalışınca her şey olur. Fakat sağlık ve türevi sınavlardan kaygılıyım, bacaklarımda genel bir ağrı var ve bunun için çok kez doktora gittim. Kimi hastalık tanısı koydu, kimisi hareketsizlikten dedi vs. vs.

Gözlerimde sıkıntı yok fakat ilerleyen yıllarda çıkmayacağını bilemem, son zamanlarda dikkatimi toplayamıyorum, düzeltilebilir bir sorun. Alnımda iki tane yarık izi var, bu da sorun çıkarabilir. Kısacası bu şartlarda askeri pilot olmam imkansız mı? Çok zor bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok istiyorsan değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Askeri pilottan kastınız eğer savaş uçağı pilotluğuysa kolay demek doğru olmaz. 1 yıl hazırlık okursanız eğitim 7 yıl sürüyor. 4 yıl Hava Harp Okulu'nda akademik ve askeri eğitim, 2 yıl da İzmir 2. Ana Jet Üssü'nde savaş eğitimi var.

Bu mesajımda süreci detaylı olarak anlatmıştım.
Ayrıca şu yazıya da bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…