Airsoft sporuyla yaşım tutmamasına rağmen epeyce ilgilenmiştim(tabi hiç replikam olmadı ) .Türkiyede bunun ticaretini yapan bir şirket var ismini vermiyorum problem olur diye. Oyuncular genelde oraları tercih ederler yurt dışından da getirilebilir ancak gümrükte takılma olayları olduğu için riske atılmak istenmez. 700-800 TL gibi fiyatlardan başlıyorlar. Yani biraz maliyetli bir spor . Detaylı bilgiye biraz araştırma yaparak ulaşabilirsiniz rahatça.
Benimde sniper tüfeklerine ilgim var. Özellikle eski olanları çok seviyorum. Örnek olarak mosin nagant. Anneannemgilde 1874 yapımı bir tüfek vardı. Amerika'da üretilmiş sanırım. Bu ilgim onu gördükten sonra başlamıştı. Mosin tipinde ancak biraz daha namlusu uzun gibiydi.
Bu senin hayal gücüne kalmış. Bulundurma ve taşıma ruhsatlı silahları alabilirsin. Ama otomatik silah ruhsatını almak diğer ruhsatlara göre sivil kişiler için imkansız gibi. Evde veya dükkanda bulundurma ruhsatı alabilirsin bu biraz daha kolay şartlarını taşıdıktan sonra. Taşıma ruhsatı için şartlar biraz daha fazla.