B Batuhan Görkem Ziyaretçi 14 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar askeri sınava katılmadım. Fakat pilotluk aklıma geldi. Anadolu lisesinde okuyacağım. Pilot olabilir miyim?
Arkadaşlar askeri sınava katılmadım. Fakat pilotluk aklıma geldi. Anadolu lisesinde okuyacağım. Pilot olabilir miyim?
legatusVI Megapat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 103 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 14 Ağustos 2014 #2 Tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim , bildiğim kadarıyla Türk Hava Kurumu'nun üniverstesi var pilot olabilirsin.
Tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim , bildiğim kadarıyla Türk Hava Kurumu'nun üniverstesi var pilot olabilirsin.
Samed Mutlu Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 416 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #3 Sivil havacılık okullarına gidince pilot olunabiliyor diye biliyorum ama emin değilim.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 15 Ağustos 2014 #4 Olursun tabii. Havacılık lisesine gitmek sadece daha önceden temel almanı sağlardı. Özyeğin,Anadolu ve THK Üniversitesi'nde sivil havacılık için pilotaj eğitimi alabilirsin. Pilotluk için özel kurslarda mevcut.
Olursun tabii. Havacılık lisesine gitmek sadece daha önceden temel almanı sağlardı. Özyeğin,Anadolu ve THK Üniversitesi'nde sivil havacılık için pilotaj eğitimi alabilirsin. Pilotluk için özel kurslarda mevcut.