rtpc Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Merhaba. Askeriyede görevliyken üsteğmenin biri bana zorla bir şeyler aldırtmıştı. WhatsApp görüntüleri ve aldığım şeylerin faturaları durmaktadır. CİMER'e yazsam etkili olur mu? Şu an terhis oldum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Merhaba. Askeriyede görevliyken üsteğmenin biri bana zorla bir şeyler aldırtmıştı. WhatsApp görüntüleri ve aldığım şeylerin faturaları durmaktadır. CİMER'e yazsam etkili olur mu? Şu an terhis oldum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.296 Makaleler 14 Çözümler 132 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 26 Haziran 2022 #2 CİMER'e alternatif olarak: Etik İhlal ve Etik Davranış Başvuruları – T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu www.etik.gov.tr
CİMER'e alternatif olarak: Etik İhlal ve Etik Davranış Başvuruları – T.C. Kamu Görevlileri Etik Kurulu www.etik.gov.tr