NyveX Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 137 12 Ocak 2025 #1 Merhaba şu anda aktif olarak içerik üreticisiyim ve karaharp okulunu kazandım. YouTube'a boş zamanımda içerik üretebilir miyim ve mezun olup rütbeli asker olunca içerik üretmemde sakınca var mı?
Merhaba şu anda aktif olarak içerik üreticisiyim ve karaharp okulunu kazandım. YouTube'a boş zamanımda içerik üretebilir miyim ve mezun olup rütbeli asker olunca içerik üretmemde sakınca var mı?
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.334 Çözümler 2 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 12 Ocak 2025 #2 Devlet memuru olan kişiler ikinci bir meslek yapamaz diye bir şey duymuştum.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 İçerik üreticiliği bir meslek olarak görülüyor mu bilmem. Yani asıl işinle ilgili bir şeyleri Youtube'da taşıyıp paylaşmazsan bence neden sorun olsun.
İçerik üreticiliği bir meslek olarak görülüyor mu bilmem. Yani asıl işinle ilgili bir şeyleri Youtube'da taşıyıp paylaşmazsan bence neden sorun olsun.