Askerliğe gidince ne yapılıyor?

Gider gitmez eline tüfeği verişte çatışmaya sokma diye bir şey söz konusu değildir!

Güzel hoş yazmışsında, acemide max yapacağın tuvalet ve mıntıka yaparsın. Gerisi zaten eğitimle geçiyor. Patates kesme muhabbeti diye bir şey yok. Yemekleri özel firma getiriyor.

Güzel hoş yazmışsında, acemide max yapacağın tuvalet ve mıntıka yaparsın. Gerisi zaten eğitimle geçiyor. Patates kesme muhabbeti diye bir şey yok. Yemekleri özel firma getiriyor.
Olum ciddiye mi aldınız la DDDD Dalga geçiyorum yazıda. 6 aylık askerlikte çatışacağınızı falan mı sanıyorsunuz? Puahahahah.

Olum ciddiye mi aldınız la DDDD Dalga geçiyorum yazıda. 6 aylık askerlikte çatışacağınızı falan mı sanıyorsunuz? Puahahahah.
Ciddiye alan yok, sadece acemi birliğine değindim. Dalga yada ironi yapıyorsan, (!) Bırakır 1 sene oldu geleli askerden zaten.

Şimdiden üzerine kafa yormanızı gerektiren bir durum değil. Zamanı geldiğinde görerek öğrenmek en mantıklısı. Askerlik yapmış birinin ya da bir komutanın verdiği bilgiler sizin gittiğiniz yerle çok farklı olabilir.

Önce birkaç el Call of Duty attırıyorlar. Sonra biraz aim testten sonra iyi olanlara veriyorlar tüfeği. (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…