VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Aralık 2024 #11 Kaos5801 dedi: Mezun olduktan sonra 2. kez sınavı tekrar kazanamazsan askerliği tecil etmek gerekiyor diye biliyorum ben. İlk yıl oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet mezuna bırakırsan,tecil ettirebiliyorsun. VakumBalığı dedi: Evet mezuna bırakırsan,tecil ettirebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 2. kez mezun kalırsan gene ettirirler diye düşünüyorum. 2,3 yıl sure vermişlerdi yeğenime.
Kaos5801 dedi: Mezun olduktan sonra 2. kez sınavı tekrar kazanamazsan askerliği tecil etmek gerekiyor diye biliyorum ben. İlk yıl oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet mezuna bırakırsan,tecil ettirebiliyorsun. VakumBalığı dedi: Evet mezuna bırakırsan,tecil ettirebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 2. kez mezun kalırsan gene ettirirler diye düşünüyorum. 2,3 yıl sure vermişlerdi yeğenime.
marshallmathersss Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 151 6 Aralık 2024 #12 Kaos5801 dedi: İlk mezuna kalınca askerlik geliyor mu hemen, size nasıl geldi? Genişletmek için tıkla... Geliyormuş. E devletten askerliğim kısmını kontrol etmek lazım.
Kaos5801 dedi: İlk mezuna kalınca askerlik geliyor mu hemen, size nasıl geldi? Genişletmek için tıkla... Geliyormuş. E devletten askerliğim kısmını kontrol etmek lazım.