Askerliğini yedek subay olarak yapan memur yıllık izin

Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Normalde sözleşmeli personel olarak memuriyete atanan kişi 1 senelik görev süresini doldurmadan yıllık izne sahip olmuyor ancak askerliğini yedek subay olarak 12 ay yapan kişi 1 senelik memuriyet süresini doldurmuş sayılıyor ve yıllık izin tanımlaması yapılıyormuş.

Bu konu tam olarak hangi kanunun hangi maddesine dayanıyor, bilen varsa detaylıca iletebilir mi?

Hangi maddesine dayandığını bulmak kolay da sanırım sitem etmek için bu soruyu soruyorsun. Memurlukta yeni olduğun için bazı haklar sana şaşırtıcı gelebilir. Askerlik süren aynı memuriyetin başka bir dalında görev yapmış gibi hizmet sürenden sayılır. Kamudaki görevlerini birleştirebilirsin

Hangi maddesine dayandığını bulmak kolay da sanırım sitem etmek için bu soruyu soruyorsun. Memurlukta yeni olduğun için bazı haklar sana şaşırtıcı gelebilir. Askerlik süren aynı memuriyetin başka bir dalında görev yapmış gibi hizmet sürenden sayılır. Kamudaki görevlerini birleştirebilirsin
Yok sitem etmek için sormadım. Yıllık izin hakkımın tanımlanması için dilekçe verecektim emin olmak istediğim için sordum, teşekkür ederim.

Yıllık izin verildi mi size? Ben de yedek subay olarak görev yaptım, o sırada atandım ve hastanede göreve başladım. Başta yıllık iznimi verdiler ama 2 ay sonra geri çektiler. Askeri sürenin yıllık izin için degerlendirelemeyeceği söylendi.

Yıllık izin verildi mi size? Ben de yedek subay olarak görev yaptım, o sırada atandım ve hastanede göreve başladım. Başta yıllık iznimi verdiler ama 2 ay sonra geri çektiler. Askeri sürenin yıllık izin için degerlendirelemeyeceği söylendi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı