558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.206 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 17 Şubat 2023 #11 Edirne Süloğlu topçu tk olarak yaptım (yedek subaydım)
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 17 Şubat 2023 #12 Merdo34 dedi: Hocam siz acemi birliğine veya usta birliğine telefon soktunuz mu? Genişletmek için tıkla... Eskişehir'de Huawei izin verdiler onun dışında Şırnak'ta sadece tuşlu kullanabiliyorduk. Arada görüntülü konuşmamıza izin veriliyordu nöbetteyken. Acemide izin verdiler usta birliğinde bazen izin veriyorlar kısacası.
Merdo34 dedi: Hocam siz acemi birliğine veya usta birliğine telefon soktunuz mu? Genişletmek için tıkla... Eskişehir'de Huawei izin verdiler onun dışında Şırnak'ta sadece tuşlu kullanabiliyorduk. Arada görüntülü konuşmamıza izin veriliyordu nöbetteyken. Acemide izin verdiler usta birliğinde bazen izin veriyorlar kısacası.
gsbs1995 Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #14 Memleketim (acemi ve usta olarak) Bilecik'te yaptım. Desinatördüm reklam işlerini yaptım askeriyenin.
Memleketim (acemi ve usta olarak) Bilecik'te yaptım. Desinatördüm reklam işlerini yaptım askeriyenin.