Askerlik Hakkında

Orhun42

Kilopat
Arkadaşlar, herkese iyi geceler diliyorum. Ben bugün itibari ile askerlik tecilimi bozdurarak asal yoklamamı yaptım. Aile Hekimi muayenesinden sonra yüksek ihtimalle hizmet tercihi kısmı bana açılacak. Ancak merak ettiğim konu, benim sol kulağımda total işitme kaybı var. Bu durumda muafiyet çıkacak bile olsa ben yine de hizmet tercihi kısmını doldurmalı mıyım? Yani muafiyet çıkan herkesin prosedür gereği doldurduğu bir kısım mıdır orası? Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Askerde bir arkadaşımın da işitme kaybı vardı. Tezkere almıştı. Tam dediğiniz şeyin ekran görüntüsünü atar mısınız? Çıkaramadım çünkü. Ama yine de doldurmalısın diye tahmin ediyorum. Zaten bir anlamı yok sistem üzerinde yazdığın şeylerin.

Doldurmanıza gerek yok, tabii eğer muafiyet çıkar ise. Mesela benim askerliğe elverişli değildir verildi albinizm'den dolayı ve e-Devlet'te hizmet tercihi sayfasına girdiğimde yazan şey;

"Son durumunuz askerlik hizmet tercihi işlemi için uygun değildir. En yakın askerlik şubesine müracaat ediniz."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…