Askerlik hizmet tercihi sıfırlanmış

GlitchTR

Hectopat
Merhaba Technopat okurları askerlik tercihimi önceden yapmıştım ama şu an kontrol etiğimde yeniden yapmamı istiyor. Yeniden yapmamda sorun yok sorun şu ki şubatta askerliğe gitmek istiyordum ama şu an yaptığımda kasım görünüyor fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedelli askerlil ücretinin değişmesi dolayısıyla askerlik hizmet tercihleri sıfırlanmıştır ama önceden yaptıysanız değiştirmenize gerek yok. Sizin teciliniz ne zaman bitiyorsa ona göre alım yapılır. Askerlik durumunda eğer sınıflandırma beklediğiniz yazıyorsa zaten en yakın dönemde sizi alırlar. Ben o şekilde biliyorum. Askerlik durumunda ne yazıyor sizin?

Tercihler sıfırlandığı için o kısım görünmüyor yarın askerli şubeyi aratıp doğrulamaya çalışıcağım.

Aynı sıkıntı bende de var. Hizmet tercihim sıfırlanmış. Ben de şubatta gitmek istiyordum. Şubeyi aradıktan sonra buraya tekrar yazabilir misin?

Benim de sıfırlanmış askerlik şubesine giden var mı acaba? Ne dediler?

Görüştüm sıkıntı yok tekrar hizmet tercihi yapmayın dediler.

Ben tekrar tercih yaptım. Sonra iptal ettim. Sıkıntı olur mu?

Aynısını bende yaptım sıkıntı olmaz herhalde benimki de şubat yapmıştım sifirlanmis en erkek mayıs'a atıyor.

Bende hizmete başvurdum sonra sildim başvuruyu sıkıntı olmaz herhalde 02/02/2023 yazıyor durum belgesinde ama hizmet tercihinde en erken Mayıs dan aralığa kadar tercih var yapmadım hangi ay gidicez acaba

Son düzenleme:

Tek amacı bir an önce askerliği yapmak ek olarak şubat celbinde şubat - Mart - nisan aylarını içeriyor bu ayaların içinde şekim yapamıyor diye biliyorum şansına göre gidiyorsun.

Tek amacı bir an önce askerliği yapmak ek olarak şubat celbinde şubat - Mart - nisan aylarını içeriyor bu ayaların içinde şekim yapamıyor diye biliyorum şansına göre gidiyorsun.
Tabi, 3-4 aylık dönemlerdi galiba. Askerlik çabuk bitsin, az çile çekeyim, rahat yaparım diyorsanız yaz - kış çok farkeder. Benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…