Askerlik için boy ölçümünde eksik çıkar mı?

Marik Ishtar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben asker olmak istiyorum son çare uzman çavuş olacağım. Bu ölçümlerde 167 üstü olmamız gerekli benim boyum 170. 167'den uzunum yani fakat çoğu yerde 2cm eksik ölçüldüğünü vs görüyorum. Boyumun 167'den kısa çıkmasından çekiniyorum sizce mümkün mü?

Arkadaşlar ben asker olmak istiyorum son çare uzman çavuş olacağım. Bu ölçümlerde 167 üstü olmamız gerekli benim boyum 170. 167'den uzunum yani fakat çoğu yerde 2cm eksik ölçüldüğünü vs görüyorum. Boyumun 167'den kısa çıkmasından çekiniyorum sizce mümkün mü?

İtiraz hakkın var gidersin tam teşekkürlü bir devlet hastanesine alırsın durum bildirir sağlık raporunu asker olursun rahat bir şekilde.

Evet bazı yerlerde bir kaç santim farklı ölçüm olabiliyor, bende çok duydum. ImSTICK'Inde dediği gibi yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı