Askerlik için Sağlık Raporu ücreti

Makaleler
1
Daha fazla  
Allah'ın izniyle bu sene askerim. Asal Yoklama Başvurumu yaptım e-Devlet'ten. Sıra muayene olmakta. Muayene için kayıtlı olduğumuz sağlık ocağına gitmemiz gerekiyormuş. Sağlık raporu alıp, şubeye götürmek gerekiyormuş.

Askerlik için sağlık raporu ücreti ne kadardır? Bazı yerlerde "ücretsiz" olduğu söyleniyor.
Siz ne diyorsunuz?

Ben her zaman sağlık raporlarımı ücretsiz olarak almıştım. Yine de neyin ne olacağı belli olmaz, bir miktar parayla gitmek gerekebilir. Evdeki hesabı çarşıya uydurmak gerek.

Sağlık ocağından ücretsiz alabilirsin. Hastaneler muayne ücreti alıcaktır. Fakat doktor senden fotoğraf isteyecektir.

Ben bu sene üniversite hastanesinden(araştırma) aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 200 TL idi. Benim kronik rahatsızlıklarım olduğu için hastaneye sevk edildim. Belki sende istemezler.

Diğer hastaneler de ücret alıyorlar mı onu bilmiyorum.

Biyometrik dediklerinden. Gözüm başım, elim ayağım sağlam, hiç birşeyim yok, desen de senden, hastaneden tetkik isteyebilir. Benden göz muaynesi istemişti. 50Tl tutmuştu. Bide biyometrik foto 30Tl bişiydi.
Peki kayıtlı olmadığımız yerden rapor alsak kabul oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…