Askerlik için sağlık sorunlarından dolayı rapor alınabilir mi?

mysteri0

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, askerlik 2-2.5 yıl gibi bir tecil hakkım var. Bir yandan kamudan atanmak istiyorum uğraşıyorum. Birkaç hastalık sorunlarım var biri gözden miyop dioptri biri -7, 50 diğeri -7, 00 astigma ise -0, 75 diğeri -0, 75 akslarda 60, 80. Bir yandan 3-4 yıl önce akciğer rahatsızlığına yakalandım akciğerim söndü. Pnömotaraks uygulandı. Bu durumda rapor alma ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dedikleriniz gibiyse muafiyet alırsınız. Tecil bozdurmaya gittiğimde yanımda bulunan 34 yaşlarında Doktor olmuş birine muafiyet verdiler. Göz numaraları toplamda 14'ü geçtiği için. Hatta annesi de ordaydı bana tuhaf gelmişti bu durum. Boy ve kilo ölçülerini yine de alıyorlar.

Son düzenleme:

2024 10. ayda kontrole gitmiştim bu sonuçlar çıkmıştı doktor o zaman şey demişti düşmez ama daha da artabilir diye. Sağ göz miyop -7, 50 sol gözüm miyop -7, 00 sağ göz cyl: -0, 75 sol göz cyl: -0, 75 gözüküyor reçetede akslar da sağ göz 60 sol göz 80.

Maşallah hocam. O zaman muafiyeti alırsınız. Bulunduğunuz ilçedeki askerlik şubesine telefon açıp bilgisini de gitmeden alın. Hangi belgeler gerekiyorsa öğrenin öyle gidin.

Maşallah hocam. O zaman muafiyeti alırsınız. Bulunduğunuz ilçedeki askerlik şubesine telefon açıp bilgisini de gitmeden alın. Hangi belgeler gerekiyorsa öğrenin öyle gidin.

Hocam hiç sorma genetik var herkes de hemen hemen böyle yüksek rakamlar göz de, peki bu durumda göz doktoru mu karar verecek diyelim ki askeri el verişli raporu verirse, verebilir mi daha doğrusu?

Hocam hiç sorma genetik var herkes de hemen hemen böyle yüksek rakamlar göz de, peki bu durumda göz doktoru mu karar verecek diyelim ki askeri el verişli raporu verirse, verebilir mi daha doğrusu?

Burada hepsi var inceleyebilirsiniz.

Teşekkür ediyorum hocam bilgilerin için attığın sayfayı da araştırdım biraz göz miyop ise astigmat ile toplanıp derece baz alınıyor diyor, bu durumda toplam 16 derece oluyor muaf söz konusu o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…