Askerlik kaç gün uzar?

Merhaba arkadaşlar, 8 şubat itibarıyla askerlik hizmetime başladım. Acemi birliğimden sonra izne (3 + 2 gün yol izni) çıktım. İzindeyken acemi birliğimin katkısıyla beraber 3-4 rahatsızlık birden geçirdim.

Devlet ve özel hastanelerin kalitesizliği, artık ülkede de adamakıllı doktor bulmak zor olduğundan dolayı beni tedavi edecek doktor bulmam yaklaşık bir ayımı aldı. Bu esnada 10 + 10 gün rapor aldım.

7 gün hastanede tedavi olurken Brucella (peynir hastalığı) adlı bakteri hastalığına yakalandığımı öğrendim. Bunun için taburcu sonrası hastalığı ilaç tedavisiyle zayıflatmam için 30 günlük daha rapor olmak üzere toplam 57 gün rapor aldım.

Rapor hakkı, hava değişimi vs. (3 günlük idari izin hakkım var) bunlardan düşerse eğer askerliğim kaç gün uzar?

Not: Sevk tarihim 8 şubat 2024. normalde terhis tarihim izin kullandığım için 5 Ağustos'tu. Ben usta birliğine 28 Nisan 2024'te teslim oldum. Şu anda askerliğimi yapmaya devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…