C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.043 Makaleler 3 Çözümler 24 27 Aralık 2023 #11 Florxsy BAN dedi: Askerliği bir iş olarak görüyorsan bu iş için uygun biri değilsin Genişletmek için tıkla... Bir iş olarak görmüyorum kendimi bu ülkeye feda etmeye hazır olacağım bir şey olarak görüyorum. Benim profil fotoğrafımın ne olacağına karar veremezsiniz benim o pp yi koymam benim nasıl biri olduğumu göstermez.
Florxsy BAN dedi: Askerliği bir iş olarak görüyorsan bu iş için uygun biri değilsin Genişletmek için tıkla... Bir iş olarak görmüyorum kendimi bu ülkeye feda etmeye hazır olacağım bir şey olarak görüyorum. Benim profil fotoğrafımın ne olacağına karar veremezsiniz benim o pp yi koymam benim nasıl biri olduğumu göstermez.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 27 Aralık 2023 #12 FatihTorunları dedi: Benim profil fotoğrafımın ne olacağına karar veremezsiniz benim o pp yi koymam benim nasıl biri olduğumu göstermez. Genişletmek için tıkla... Şahsen bu profil fotoğrafına sahip birinin nasıl biri olduğu az çok belli oluyor. Niyetin kötü değilse bile bu saygısızlık haberin olsun.
FatihTorunları dedi: Benim profil fotoğrafımın ne olacağına karar veremezsiniz benim o pp yi koymam benim nasıl biri olduğumu göstermez. Genişletmek için tıkla... Şahsen bu profil fotoğrafına sahip birinin nasıl biri olduğu az çok belli oluyor. Niyetin kötü değilse bile bu saygısızlık haberin olsun.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.043 Makaleler 3 Çözümler 24 27 Aralık 2023 #13 Akbaba İsmet dedi: Şahsen bu profil fotoğrafına sahip birinin nasıl biri olduğu az çok belli oluyor. Niyetin kötü değilse bile bu saygısızlık haberin olsun. Eki Görüntüle 2066437 Genişletmek için tıkla... Kaldırdım niyetim kötü değildi zira ben farklı bir insanım. Teşekkürler.
Akbaba İsmet dedi: Şahsen bu profil fotoğrafına sahip birinin nasıl biri olduğu az çok belli oluyor. Niyetin kötü değilse bile bu saygısızlık haberin olsun. Eki Görüntüle 2066437 Genişletmek için tıkla... Kaldırdım niyetim kötü değildi zira ben farklı bir insanım. Teşekkürler.