Askerlik nasıl ertelenebilir?

eyüpsabrituncer

Centipat
Daha fazla  
Ben 21 yaşındayım, sınava hazırlanıyorum. Tekrar askerlik dönemim 11 Mart'ta geliyor, ertelemiştim süresi bitmek üzere. Bu bitince en geç ne zaman askere gidebilirim? Malum YKS'ye hazırlanıyorum ve en azından haziran sonuna ittirmem lazım, bu işler nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Yardım edebilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erteleme bittikten sonra yıl sonuna kadar yoklamaya tâbi tutulursun, o süreçte de sınava girip, bir yere yerleşip, tekrar tecil ettirebilirsin.

Erteleme bittikten sonra yıl sonuna kadar yoklamaya tâbi tutulursun, o süreçte de sınava girip, bir yere yerleşip, tekrar tecil ettirebilirsin.
Çok sağol yazıyorum yazıyorum herkes farklı farklı şeyler demiş ama bir kaç kişide senin yazdığın gibi yazmış öğrenmiş oldum güzel
Tekrar teşekkürler.

Çok sağ ol yazıyorum yazıyorum herkes farklı farklı şeyler demiş ama birkaç kişide senin yazdığın gibi yazmış öğrenmiş oldum güzel.
Tekrar teşekkürler.

Diyet bir çözüm olabilir. Kilon alt sınıra yakınsa zayıflayarak ideal kilonun alt sınırının altına inebilir ya da üst sınırı aşarak çok kolay bir şekilde +1 sene tecil alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…