Askerlik Sağlık Kontrolü

yaratık

Decapat
Daha fazla  
Ben uzman erbaş olarak askerde kalmak istiyorum fakat sağlık kontrolü yaptırılıp uygun veya uygun değil kağıdı almamız gerekiyormuş. Benim 2013 yılından panik atak tedavim vardı ama 1 yıl içinde iyileşmiştim tedaviyi sonlandırmıştık. O günden beri hiç atak geçirmedim. 2018 yılında anksiyete bozukluğu tedavisine başladık ve ben 2 ay sonra bıraktım, çünkü rahatsızlığım yoktu. Fark ettim ki ben kendimi öyle yapıyorum ve bıraktım şuan çok sağlıklıyım problemim yok. Bu arada hiçbir ilaç kullanmıyorum şu an. Bu psikolojik geçmişim askerde önüme çıkıp uzman olmamı engeller mi? Ondan çok endişeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben uzman erbaş olarak askerde kalmak istiyorum fakat sağlık kontrolü yaptırılıp uygun veya uygun değil kağıdı almamız gerekiyormuş. Benim 2013 yılından panik atak tedavim vardı ama 1 yıl içinde iyileşmiştim tedaviyi sonlandırmıştık. O günden beri hiç atak geçirmedim. 2018 yılında anksiyete bozukluğu tedavisine başladık ve ben 2 ay sonra bıraktım, çünkü rahatsızlığım yoktu. Fark ettim ki ben kendimi öyle yapıyorum ve bıraktım şuan çok sağlıklıyım problemim yok. Bu arada hiçbir ilaç kullanmıyorum şu an. Bu psikolojik geçmişim askerde önüme çıkıp uzman olmamı engeller mi? Ondan çok endişeliyim.
Şu an ki sağlığınızın durumu asıl önemli olan. Bunları olmadığına dair kesin bir rapor ve heyet önünde de kanıtlarsanız Allah'ın izniyle göreve çıkabilirsiniz. Daha ayrıntısı için mutlaka askere giden bir tanıdığınızdan yardım alın derim.

Şu an ki sağlığınızın durumu asıl önemli olan. Bunları olmadığına dair kesin bir rapor ve heyet önünde de kanıtlarsanız Allah'ın izniyle göreve çıkabilirsiniz. Daha ayrıntısı için mutlaka askere giden bir tanıdığınızdan yardım alın derim.
Askere gitmiş tanıdıklarım var fakat onlar yapıp dönmüş olanlar. Ben dönmek istemiyorum ve öyle yapan birinide tanımıyorum. Ama yakındaki askeriyeye gidip sorsam iyi olucak gibi duruyor.

Kesinlikle iyi olur. Sağlığınızı tekrar kontrol ettirmenizde fayda var. Bir sıkıntı çıkarsa önceden hızlıca müdahale iyi olabilir.

Seni sağlık muayenesine aldıklarında çıkacak sonuç önemli. Geçmişte olduğun tedavilerin hepsini takip etmiyorlar. Eğer sonuçların olumlu çıkarsa bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı