Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar askerlik şubesi neye göre belirlenir? Ben batı Karadenizliyim o yüzden mi İnebolu'da gözüküyorum?
Arkadaşlar askerlik şubesi neye göre belirlenir? Ben batı Karadenizliyim o yüzden mi İnebolu'da gözüküyorum?
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.611 Çözümler 6 Yer Samsun 24 Haziran 2023 #2 Doğduğun ilçeye göre belirlenir. Ama en yakın şubeye de gidebilirsin.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 24 Haziran 2023 #3 Kayıtlı olduğun ilçeye göre belirleniyor. Şansa ben de Kastamonu/İneboluluyum. En yakın olduğun şubeye gidebilirsin.
Kayıtlı olduğun ilçeye göre belirleniyor. Şansa ben de Kastamonu/İneboluluyum. En yakın olduğun şubeye gidebilirsin.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.278 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Haziran 2023 #4 Orada yazan askerlik şubesini çok da kafana takmana gerek yok. Bende de ömrümde hiç gitmediğim bir il gözüküyor ama bütün işlemlerimi hep yaşadığım bölgeye en yakın şubeden gerçekleştirdim.
Orada yazan askerlik şubesini çok da kafana takmana gerek yok. Bende de ömrümde hiç gitmediğim bir il gözüküyor ama bütün işlemlerimi hep yaşadığım bölgeye en yakın şubeden gerçekleştirdim.