Askerlik tecil işlemi

Serhat.48

Hectopat
Yer
Viseu
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhaba ben meslek lisesi mezunuyum 2019 da mezun olduğumda 6 yıl erteletme hakkım oldu bunu uyguladım, 2021 yılında erteleme devam ederken üniversiteyi kazandım fakat bu sene dersleri veremediğim için bırakma kararı aldım ama ilişiği kesmedim, şimdi üniversite okuduğum için bu süre 2030'a çıktı, ben 2030'a kadar askerlik yapmak istemiyorum üniversite ile ilişiğim kesilirse 2030'a varmadan askerlik için çağırırlar mı yoksa 2030'dan sonra mı askerlik yapacağım bilen varsa yazabilir mi? (askerlik erteleme bitiş tarihi 5 yıl 10 ay gözüküyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
e-Devlet üzerinden tecilinizi bozabiliyorsunuz.

Yok hayır yani 2030'a kadar gitmek istemiyorum, üniversiteden ayırılınca otomatik bozulmaz değil mi? Çünkü liseden mezun olduğumda 6 sene vermişlerdi üniversiteye girene kadar da iptal olmamıştı. Şu an 2030 gösteriyor.

Tam emin değilim ama bittikten sonra tecilin süresi sene sonuna düşüyordu. Eğer Yüksek lisans yaparsan +2 yıl veriyorlardı.

Tam emin değilim ama bittikten sonra tecilin süresi sene sonuna düşüyordu. Eğer Yüksek lisans yaparsan +2 yıl veriyorlardı.

Yani öyle ise saçma çünkü ben üniversiteye gitmeden önce 6 sene erteleme yapmıştım liseden mezun olunca ve iptal falan olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…