Askerlik tecili bitince ne yapılmalı?

dogukanbbe

Centipat
Daha fazla  
Askerlik tecilim 1.03.2024 yani bugün bitti e-Devlet'ten baktığımda 31.12.2024 tarihine kadar yoklama işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir diyor. Askerlik durum belgesinde de 31.12.2024 tarihine kadar ilişiği yoktur yazıyor. Hocamlar şimdi benim bir şey yapmam lazım mı aralık sonuna kadar yapmazsam yoklama kaçağı sayılır mıyım? Bilen birileri cevaplarsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 223
Son düzenleyen: Moderatör:
hocam şubeye gidip sormaya üşendim açıkçası ama sağa sola sora sora öğrendiğime göre aralık sonuna kadar yoklama yaptırmazsam bir sorun olmuyor
17 Haziranda benimde bitecek yurtdışında okumayı düşünüyorum ağustos sonu gibi erteleteceğim muhtemelen bende bir sorun yaşadınız mı?

17 Haziranda benimde bitecek yurtdışında okumayı düşünüyorum ağustos sonu gibi erteleteceğim muhtemelen bende bir sorun yaşadınız mı?
tip 1 diyabetten muaf oldum daha sonrasında ama dediğim gibi yıl sonuna kadar yoklama süreniz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…