umut.640 Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 283 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #1 Benim askerlik tecili yılbaşında bitiyor. Askere gittiğim zaman benden küçük olanlarla mı askerlik yapacağım yoksa yaşıtlarımla mı askerlik yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2023
Benim askerlik tecili yılbaşında bitiyor. Askere gittiğim zaman benden küçük olanlarla mı askerlik yapacağım yoksa yaşıtlarımla mı askerlik yapacağım?
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #2 umut.640 dedi: Benim askerlik tecili yılbaşında bitiyor. Askere gittiğim zaman benden küçük olanlarla mı askerlik yapacağım yoksa yaşıtlarımla mı askerlik yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hayır, o dönem askere gidenlerle. Yani yanınızda 30 yaşında adamda olabilir 20 yaşında da.
umut.640 dedi: Benim askerlik tecili yılbaşında bitiyor. Askere gittiğim zaman benden küçük olanlarla mı askerlik yapacağım yoksa yaşıtlarımla mı askerlik yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hayır, o dönem askere gidenlerle. Yani yanınızda 30 yaşında adamda olabilir 20 yaşında da.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.684 Makaleler 21 Çözümler 99 24 Eylül 2023 #3 Her yaştan adamla yaparsın.