Askerlik Tecili Bozma

Yankı Can

Megapat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Meslek
Hava Kuvvetleri Personeli
Merhaba arkadaşlar 31 Aralık 2017'ye kadar tecilim var. Önümüzdeki günlerde tecilimi bozdurmam halinde en erken/geç hangi ayda askere giderim? Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bağlı olduğun askerlik şubesine kadar gidip şubede görevli birine danışman daha faydalı olur. Ben 1980 doğumluyum ve 2008 mayıs ayında senelik iznime çıkıp tecilimi kaldırmak ve tahminimce 1-2 ay içinde askere alınırım düşüncesiyle müracaat ettim. Çarşamba günü müracaat ettim bana 2 gün verdiler cuma günü birliğimde olacaktım. 2 gün çok kısa işlerimi ayarlamadım çıkış yapmadım dedim. Süreyi 2 gün daha uzattılar, yani çarşamba müracaat ettim, perşembe günü muayene oldum, cuma günü işten ayrıldım ve pazar günü birliğime teslim oldum. Baya bir hızlı yürüdü bende demokrasi çarkları o yüzden önce şuben ile görüş öyle karar al derim.

Bilgilendirme için teşekkür ederim Ümit ağabey, dediğin gibi yapacağım işten fırsat bulduğumda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı