Askerlik tecili için şubeye gidilmesi şart mı?

Rooftrellen

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık üniversite mezunuyum .2021/7 ayda mezun oldum, e-Devlet'e girdiğimde askerlik durum sorgulamada 2023/7'aya kadar tecil gözüküyor, ne kadar süre daha tecil ettirebilirim? Bunun için askerlik şubeye mi gitmem lazım yoksa e-Devlet'ten oluyor mu ve en fazla ne kadar daha tecil ettirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Geçen sene şubatta çıkmıştı benim sitesinden olmuyor maalesef ben şubeye gidip tecil ettirmiştim. Diploma istemişlerdi.
Eğer siteden oluyorsa ben yapamadım o zaman yanlış bilgi vermiyeyim.

e-Devlet üzerinden erteleme talebi oluşturabiliyorsun. Eğer o sayfada erteleme oluşturamıyorsan şubeye gitmek gerekiyor.
Hocam e-devletten ertelemeye çalıştığımda 7'aya kadar askerlikle ilişkiniz yoktur o yüzden erteleme yapamazsınız yazıyor.

Geçen sene şubatta çıkmıştı benim sitesinden olmuyor maalesef ben şubeye gidip tecil ettirmiştim. Diploma istemişlerdi.
Eğer siteden oluyorsa ben yapamadım o zaman yanlış bilgi vermiyeyim.
Diploma elimde resmi olarak yok e-devletten mezuniyet belgesi çıkarsam oluyor mu?

Hocam e-Devlet'ten ertelemeye çalıştığımda 7'aya kadar askerlikle ilişkiniz yoktur o yüzden erteleme yapamazsınız yazıyor.

Diploma elimde resmi olarak yok e-Devlet'ten mezuniyet belgesi çıkarsam oluyor mu?

Üniversite diplomasını götürmene gerek yok. Ben de boşuna götürmüştüm. Şu an tecilin varsa tekrardan tecil olur mu onu bilemiyorum. Eğer gidersen tekrardan tecil yapılırsa buraya yazarsan çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı