Askerlik Tecili Nasıl Yapılır?

Bana normalde mesaj gelmedi e-devlet'ten kontrol ettiğimde yoklama kaçağı olduğumu gördüm. 17/06/2022 tarihinde meslek lisesinden mezun oldum tecil ettirebilirim değil mi?

Bana normalde mesaj gelmedi e-Devlet'ten kontrol ettiğimde yoklama kaçağı olduğumu gördüm. 17/06/2022 tarihinde meslek lisesinden mezun oldum tecil ettirebilirim değil mi?

Evet meslek lisesi mezunu 6 sene tecil ettirebiliyor ama işin yoksa şu an ben aradan çıkart yap gel derim 6 sene sonra gitmek zor gelir.

Bana normalde mesaj gelmedi e-Devlet'ten kontrol ettiğimde yoklama kaçağı olduğumu gördüm. 17/06/2022 tarihinde meslek lisesinden mezun oldum tecil ettirebilirim değil mi?

1 defalık tecil ettirme hakkın olduğunu biliyorum. Müsait bir zamanında askerlik şubesine gitmen daha sağlıklı olur.

Evet meslek lisesi mezunu 6 sene tecil ettirebiliyor ama işin yoksa şu an ben aradan çıkart yap gel derim 6 sene sonra gitmek zor gelir.
Evet zamanın da gitmek daha iyi tabii. 2 sene bile tecil edebilsem bana yeter

1 defalık tecil ettirme hakkın olduğunu biliyorum. Müsait bir zamanında askerlik şubesine gitmen daha sağlıklı olur.
Anladım teşekkürler gideceğim

Askerlik şubesıne gidip tecil ettirmek istiyorum dediğinde ek olarak 3 yıl uzatabilir. Benim tecilim 2019 da bitiyordu 31.12.2022 tarihine kadar uzatmışlardı.

Benim tecil 1 Ocak 2024 de bitiyordu ama şimdi 31 Aralık 2024'e kadar uzamış tekrar ama ben bozdurup bedelli gideceğim mecbur işlerden dolayı.

Benim tecil 1 Ocak 2024 de bitiyordu ama şimdi 31 Aralık 2024'e kadar uzamış tekrar ama ben bozdurup bedelli gideceğim mecbur işlerden dolayı.

Bazı şeylere engel ediyorsa erkenden bitirmen senin için daha yararlı olur. İleride rahat olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…