Askerlik tecili nasıl yapılır?

Speaxy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Askerlik tecilim 19 gün sonra bitiyor mezuna bırakmıştım üniversite okumak istiyorum. e-Devlet'te askerlik işlemlerimden uzatabilirsiniz diyor fakat öyle bir bölme bulamadım. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
e-Devlet'e gir Milli Savunma Bakanlığı asal yoklama başvurusu yaz oradan yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Askerlik tecilim 19 gün sonra bitiyor mezuna bırakmıştım üniversite okumak istiyorum. e-Devlet'te askerlik işlemlerimden uzatabilirsiniz diyor fakat öyle bir bölme bulamadım. Ne yapabilirim?

Lise diplomanı al ya da şu an aktif öğrenciysen öğrenci belgeni al en yakın askerlik şubeye git.

e-Devlet'e gir Milli Savunma Bakanlığı asal yoklama başvurusu yaz oradan yapabilirsin.

Yoklama askere göndermiyor mu?

Daha geçen hafta tecil ettirdim mezuniyet belgeni alıp askerlik şubesine gideceksin oradan bir işlem yapıyor ve e-Devlet askerliğim sayfasında erteletme butonu ortaya çıkıyor. Oradan da erteleme başvurusu yapıyorsun.

Askerlik şubeni ara ya da git onlar yardımcı olurlar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…