7 725064 Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 653 Makaleler 2 Çözümler 3 26 Ekim 2023 #11 T21 dedi: Meslek lisesi ve dengi lise mezunu 6 yıl kadar erteletebiliyor, Anadolu mezunları 2 sene. e-Devlet üzerinden tecil ettirmeyi deneyebilirsin işe yaramazsa barkod numarası alarak askerlik şubeye gitmen gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam en yakındaki olur mu bazı yerlerde nüfusa kayıtlı olduğun yerdekine falan gideceksin yazıyor. Ben nasıl gideyim hocam oraya kadar.
T21 dedi: Meslek lisesi ve dengi lise mezunu 6 yıl kadar erteletebiliyor, Anadolu mezunları 2 sene. e-Devlet üzerinden tecil ettirmeyi deneyebilirsin işe yaramazsa barkod numarası alarak askerlik şubeye gitmen gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam en yakındaki olur mu bazı yerlerde nüfusa kayıtlı olduğun yerdekine falan gideceksin yazıyor. Ben nasıl gideyim hocam oraya kadar.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #12 725064 dedi: Hocam en yakındaki olur mu bazı yerlerde nüfusa kayıtlı olduğun yerdekine falan gideceksin yazıyor. Ben nasıl gideyim hocam oraya kadar. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını zannetmiyorum, denersin şansını.
725064 dedi: Hocam en yakındaki olur mu bazı yerlerde nüfusa kayıtlı olduğun yerdekine falan gideceksin yazıyor. Ben nasıl gideyim hocam oraya kadar. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını zannetmiyorum, denersin şansını.
Emil Breivik Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 1.588 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #13 Üniversite sınavına hazırlanırken Askerlik Şubesi'ne gidip orada tecil ettirmiştim. Şu anda tecil için ne gerekli hiçbir fikrim yok fakat E-Devlet'ten tecil ettirildiğini ilk defa duyuyorum.
Üniversite sınavına hazırlanırken Askerlik Şubesi'ne gidip orada tecil ettirmiştim. Şu anda tecil için ne gerekli hiçbir fikrim yok fakat E-Devlet'ten tecil ettirildiğini ilk defa duyuyorum.