Erianos
Kilopat
Selamlar arkadaşlar günaydın. 4 yıllık bölüme 2022 girişliyim. Askerlik tecilim 2031 sonunda bitiyor. AÖF'e yazılmayı düşünüyorum bu sene Temmuz'da, (2. üniversite olarak) 2 yıllık bir bölüm düşünüyorum. Şimdi sorum şu ben bu ilk üniversitemden mezun olmayacağım ve kaydımı seneye sildireceğim, böylece 2. üniversitem olan AÖF'ü de 1. üniversitem yapacağım. Bu şekilde 28 yaşında kadar tecil alabilir miyim? Yaşım 22 şu an.
Veya 2026'da okuldan kaydımı sildirip aldığım üniversite terk belgesiyle askerlik şubesine gidip 2 sene daha tecil alabilir miyim? Çünkü bildiğim kadarıyla okul ile ilişiğimiz kesilince (mezun olmak veya kaydı sildirmek) 2 yıl daha tecil alabiliyoruz.
Ve bir de şu anki okuduğum bölümü ders kaydı yapıp gitmeden kaç yıl devam ettirebilirim böyle?
Veya 2026'da okuldan kaydımı sildirip aldığım üniversite terk belgesiyle askerlik şubesine gidip 2 sene daha tecil alabilir miyim? Çünkü bildiğim kadarıyla okul ile ilişiğimiz kesilince (mezun olmak veya kaydı sildirmek) 2 yıl daha tecil alabiliyoruz.
Ve bir de şu anki okuduğum bölümü ders kaydı yapıp gitmeden kaç yıl devam ettirebilirim böyle?
Son düzenleme: