hel9me Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Askerliğimi 1 kez, 3 yıl civarı tecil ettirdim. Fakat tekrar tecil ettirmem gerekebilir, böyle bir şey herhangi bir şekilde mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Askerliğimi 1 kez, 3 yıl civarı tecil ettirdim. Fakat tekrar tecil ettirmem gerekebilir, böyle bir şey herhangi bir şekilde mümkün mü?
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.596 Çözümler 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 Hayır. Eğer okulla bağın olmasın istiyorsan açık üniversite yazabilirsin sadece öyle uzatabilirsin bundan sonra diye biliyorum. Bağın olmamasından kastım da sürekli git gel yapmak istemiyorsan anlamında.
Hayır. Eğer okulla bağın olmasın istiyorsan açık üniversite yazabilirsin sadece öyle uzatabilirsin bundan sonra diye biliyorum. Bağın olmamasından kastım da sürekli git gel yapmak istemiyorsan anlamında.
hel9me Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Ama obp puanım kırılmaz mı üniversite sınavı için?