Ikenancan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Selam. Askerlik yoklama başvurusu nedir açıklayabilecek var mı? Bir de benim liseden kalan birkaç sorumluluğum var o yüzden lise mezunu gözükmüyorum acaba askerliğim ertelenir mi?
Selam. Askerlik yoklama başvurusu nedir açıklayabilecek var mı? Bir de benim liseden kalan birkaç sorumluluğum var o yüzden lise mezunu gözükmüyorum acaba askerliğim ertelenir mi?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 7 Aralık 2023 #2 Google'dan detaylı olarak bakabilirsiniz. Son düzenleme: 7 Aralık 2023
Scofi3Ld Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Yer Amasya / Merzifon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 7 Aralık 2023 #3 Mezun gözükmemen bir şeyi değiştirmiyor. Aktif olarak okumaya devam ediyorsan tecil ettirip celbini geciktirebilirsin.
Mezun gözükmemen bir şeyi değiştirmiyor. Aktif olarak okumaya devam ediyorsan tecil ettirip celbini geciktirebilirsin.
Ikenancan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #4 Scofi3Ld dedi: Mezun gözükmemen bir şeyi değiştirmiyor. Aktif olarak okumaya devam ediyorsan tecil ettirip celbini geciktirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Okumuyorum şu an, bir de bir şey sormak istiyorum tecil ettirmek için herhangi bir askerlik şubsine gitmem yeterli mi?
Scofi3Ld dedi: Mezun gözükmemen bir şeyi değiştirmiyor. Aktif olarak okumaya devam ediyorsan tecil ettirip celbini geciktirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Okumuyorum şu an, bir de bir şey sormak istiyorum tecil ettirmek için herhangi bir askerlik şubsine gitmem yeterli mi?
Scofi3Ld Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Yer Amasya / Merzifon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 7 Aralık 2023 #5 Ikenancan dedi: Okumuyorum şu an, bir de bir şey sormak istiyorum tecil ettirmek için herhangi bir askerlik şubsine gitmem yeterli mi? Genişletmek için tıkla... E-devlet üzerinden yapılıyordu, fakat hâlâ yapılıyor mu bilgim yok. İkametgâh adresinize yakın şubelerden tecil ettirebilirsiniz.
Ikenancan dedi: Okumuyorum şu an, bir de bir şey sormak istiyorum tecil ettirmek için herhangi bir askerlik şubsine gitmem yeterli mi? Genişletmek için tıkla... E-devlet üzerinden yapılıyordu, fakat hâlâ yapılıyor mu bilgim yok. İkametgâh adresinize yakın şubelerden tecil ettirebilirsiniz.