Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Askerlik yoklaması nedir? Herkesin yapması gerekiyor mu? Devlet üniversitesinde öğrenciyim lakin bugün bunun mesajı geldi. Son 1 ay 24 gün mü ne kalmış. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Askerlik yoklaması nedir? Herkesin yapması gerekiyor mu? Devlet üniversitesinde öğrenciyim lakin bugün bunun mesajı geldi. Son 1 ay 24 gün mü ne kalmış. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #2 Yakınındaki askerlik şubeye gidip ertelettir askerliği.
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 T21 dedi: Yakınındaki askerlik şubeye gidip ertelettir askerliği. Genişletmek için tıkla... E devletten falan yapılmıyor mu? Kesin askeri şubeye mi gitmem gerek?
T21 dedi: Yakınındaki askerlik şubeye gidip ertelettir askerliği. Genişletmek için tıkla... E devletten falan yapılmıyor mu? Kesin askeri şubeye mi gitmem gerek?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #4 Carven dedi: E devletten falan yapılmıyor mu? Kesin askeri şubeye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Bazen e-devlet üzerindeki sistem çalışmıyor, askerlik şubeye giderek erteletmek en garanti yöntem.
Carven dedi: E devletten falan yapılmıyor mu? Kesin askeri şubeye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Bazen e-devlet üzerindeki sistem çalışmıyor, askerlik şubeye giderek erteletmek en garanti yöntem.
G GlowZone Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #5 Carven dedi: E devletten falan yapılmıyor mu? Kesin askeri şubeye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Korkma dostum öğrenci belgeni al e devletten hemen askerlik şubesine fırla ver öğrenci belgeni onlar tecil eder bi 4 5 sene daha.
Carven dedi: E devletten falan yapılmıyor mu? Kesin askeri şubeye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Korkma dostum öğrenci belgeni al e devletten hemen askerlik şubesine fırla ver öğrenci belgeni onlar tecil eder bi 4 5 sene daha.
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #6 Ne korkması hocam? Bu konularda bilgim yok ve soracağım insan da yok. Bilgi edinmeye çalışıyorum.
G GlowZone Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #7 Carven dedi: Ne korkması hocam? Bu konularda bilgim yok ve soracağım insan da yok. Bilgi edinmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Şaka maksadıyla söyledim dostum. Dediğim gibi yaparsan sorunun halledilir madem ki okul okuyorsun.
Carven dedi: Ne korkması hocam? Bu konularda bilgim yok ve soracağım insan da yok. Bilgi edinmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Şaka maksadıyla söyledim dostum. Dediğim gibi yaparsan sorunun halledilir madem ki okul okuyorsun.
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #8 GlowZone dedi: Şaka maksadıyla söyledim dostum. Dediğim gibi yaparsan sorunun halledilir madem ki okul okuyorsun. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim. Üniversite, Savunma Bakanlığına ilgili dosyayı göndermediği için olmuş.
GlowZone dedi: Şaka maksadıyla söyledim dostum. Dediğim gibi yaparsan sorunun halledilir madem ki okul okuyorsun. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim. Üniversite, Savunma Bakanlığına ilgili dosyayı göndermediği için olmuş.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 11 Kasım 2023 #9 T21 dedi: Bazen e-devlet üzerindeki sistem çalışmıyor, askerlik şubeye giderek erteletmek en garanti yöntem. Genişletmek için tıkla... İki kez mezuna kaldım, bu yıl son kez YDT-TYT'ye gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi, 19 yaşıma yeni girdim. Erteletme hakkım olur mu bilginiz var mı?
T21 dedi: Bazen e-devlet üzerindeki sistem çalışmıyor, askerlik şubeye giderek erteletmek en garanti yöntem. Genişletmek için tıkla... İki kez mezuna kaldım, bu yıl son kez YDT-TYT'ye gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi, 19 yaşıma yeni girdim. Erteletme hakkım olur mu bilginiz var mı?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #10 449549 dedi: İki kez mezuna kaldım, bu yıl son kez YDT-TYT'ye gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi, 19 yaşıma yeni girdim. Erteletme hakkım olur mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Askerlik şubeye gidersen erteletebilirsin, erkenden hallet aradan çıksın.
449549 dedi: İki kez mezuna kaldım, bu yıl son kez YDT-TYT'ye gireceğim. Aynı mesaj bana da geldi, 19 yaşıma yeni girdim. Erteletme hakkım olur mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Askerlik şubeye gidersen erteletebilirsin, erkenden hallet aradan çıksın.