4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 11 Kasım 2023 #11 T21 dedi: Askerlik şubeye gidersen erteletebilirsin, erkenden hallet aradan çıksın. Genişletmek için tıkla... Anladım, cevap için teşekkürler. Bir an önce halledeyim.
T21 dedi: Askerlik şubeye gidersen erteletebilirsin, erkenden hallet aradan çıksın. Genişletmek için tıkla... Anladım, cevap için teşekkürler. Bir an önce halledeyim.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #12 449549 dedi: Anladım, cevap için teşekkürler. Bir an önce halledeyim. Genişletmek için tıkla... Diplomanı aldıysan ıslak imzalı diplomanla şubeye git, lise diploman yoksa orada barkodlu belge çıkartmana yardımcı olurlar. Anadolu ve dengi lise mezunu isen 2 sene, meslek ve dengi lise mezunu isen 4 veya 6 seneye kadar erteletebiliyorsun askerliği.
449549 dedi: Anladım, cevap için teşekkürler. Bir an önce halledeyim. Genişletmek için tıkla... Diplomanı aldıysan ıslak imzalı diplomanla şubeye git, lise diploman yoksa orada barkodlu belge çıkartmana yardımcı olurlar. Anadolu ve dengi lise mezunu isen 2 sene, meslek ve dengi lise mezunu isen 4 veya 6 seneye kadar erteletebiliyorsun askerliği.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #13 Devlet üniversitesi ise onlar sizin yerinize yapar sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Bazen sisteme geç düşer sonra güncellenir. İçin rahat etmezse bir okula sorarsın.
Devlet üniversitesi ise onlar sizin yerinize yapar sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Bazen sisteme geç düşer sonra güncellenir. İçin rahat etmezse bir okula sorarsın.