Askerlik yoklaması yapılmazsa ne olur?

Şuan da boş duruyorum, boş vaktim çok var.
İleride aksi bir şey olursa bana sıkıntı çıkarmasın, erkenden yapıp gelmek istiyorum.
Öğrenci olduğundan bahsetmişsin, şimdilik askerlik şubesine gidip ertelettir.
Mezun olunca da askere gidersin, işe alırken öğrenim durumu ve askerliğe bakıyorlar.

Benim de gelmiş yoklamam arkadaşlar ben 1.70 46 kiloyum Max. 24 Ekim'de ameliyat olacağım büyük ihtimal platin çıkarma ve ameliyat sonrası 2-3 kilo kaybedeceğim + miyopluk var ben muaf olur muyum acaba.

Ben hemen gitmek istiyorum, ertelemek istemiyorum.
Böyle bir şansım var mı peki?

Erteleme işlemini yapsanızda daha sonradan tecilinizi bozdurabiliyorsunuz askere gitmek için. En iyisi durumunuzla alâkalı askerlik şubenize başvurarak oradaki memurdan detaylı bilgi alın.

Düzenleme:
Yoklamamı yaptırdım, 2005 doğumlu olduğum için seneye çağıracaklar.
(18 yaşında askerliğe alım yapılmıyormuş, en az 19 yaşında olunması gerekliymiş.)

Düzenleme:
Yoklamamı yaptırdım, 2005 doğumlu olduğum için seneye çağıracaklar.
(18 yaşında askerliğe alım yapılmıyormuş, en az 19 yaşında olunması gerekliymiş.)

Seneye askere gidiyor musun?

Seneye askere gidiyor musun?
Durum sorgulamasında 22 Ocak 2025'e kadar muaf olduğum yazıyor, ardından çağırırlar muhtemelen. 23 Ocak'ta sıraya girenlerin yerleri belli olacak bakalım hangi dönem çıkacak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…