Aşkı tadın

Ben uzun süredir kimseye ilgi duymadım. Tek bir kişiyi sevdim hâla seviyorum. 7 yıl oldu. Hâla da aynı o günkü gibi ama itiraf etmeye hem korkuyorum hem de ben çok çabuk bağlanan biriyim ayrılma gibi durumlarda ne yaşarim bilemiyorum.

Aşkı tadın ve aşk acısını tadın. Bu sizi diğer ilişkilerinizde daha sağlıklı olmaya itiyor.

Benim karşımdakiler için pek sağlıklı olmamıştı maalesef. Aşk acısı dindikten sonra eski sen olmuyorsun ve duyguların köreliyor. Bana aşık olduğunu bildiklerime karşımda ağlasalar bile umursamadan yol vermiştim. Sırf o kişiyi ve acıyı unutmak için çivi çiviyi söker misali önüme gelenle ilişkiye başlamıştım isimlerini bile artık hatırlamıyorum bazılarının. Sonucunda ilişkilerden de soğudum.

Kısaca bu herkesi farklı etkiliyor. Daha sağlıklı hale gelen de var, acımasızlaşan da var, intihar eden de var.

Bu gidişle kız evlenip yavrulayıncaya dek sessizliğin sürür. Günün birinde “seni hep sevmiştim.” diye çıkışırsan da forumda söyleyemeyeceğim şeyler yaparlar sana.

Erteleme yani. Yada yoluna bak.

Evet aşığım, belki karşılıklı değil. Ama insanın sevdiği kişiyle arkadaş olması bile çok güzel.

Hocam ileride azıcık kendi başımın çaresine bakacak seviyeye geleyim edeceğim de umarım o zamana kadar evlenmez dediğin gibi. Şu an onu kendimden üstün görüyorum bir eziklik duygusu var. Evlenirse vallaha ne yalan soyluyim bayağı üzer hem de bayağı.

Kardeşim çok geçmeden hislerini ona doğru bir şekilde anlat belki şansın olur bağlanan biriyim diyorsun ama onlarda geçecektir benim tavsiyem zaman geçmeden açıl, büyüyünce sana bunlar büyük ihtimalle saçma gelecek.

Pişmanlık, insanı sömüren en kötü şeydir. En fazla reddedilirsiniz, olmayınca olmuyor, diyip yolunuza bakarsınız. Ancak içindeki pişmanlıkla yaşamaya devam etmenizi tavsiye etmem.

Pişmanlık, insanı sömüren en kötü şeydir. En fazla reddedilirsiniz, olmayınca olmuyor, deyip yolunuza bakarsınız. Ancak içindeki pişmanlıkla yaşamaya devam etmenizi tavsiye etmem.

Reddedilme korkusu kadar saçma bir şey yok, önce bir tartman lazım. Seninle ilgileniyor mu? Eğer öyleyse açılırsın reddederse salarsın.

Reddedilme korkusu kadar saçma bir şey yok, önce bir tartman lazım. Seninle ilgileniyor mu? Eğer öyleyse açılırsın reddederse salarsın.
Reddedileceğini bile bile söylemesi daha iyi olur, en azından baya bir süre pişmanlıkla yaşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…