Askılı filtre kullanan var mı?

531337

Hectopat
Dolphin askılı filtre 230 l/h kullanan var mı lepistes akvaryumunda kullansam lepistesleri içine çekmez değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolphin askılı filtre 230 l/h kullanan var mı lepistes akvaryumunda kullansam lepistesleri içine çekmez değil mi?
Lepistes yavrularını kesin çekecektir. En güzeli pipo filtre kullanmak.

Pipo filtre için motor vs lazımmı ?
Hava Motoru alman lazım. Hava motorları biraz sesli çalışır rahatsız olmam dersen en sağlıklı filtreleme hava motoru ve pipo filtre kullanmak. Eskiden çok uzun süre baktığım bir balık türüydü. Ben Regent 8500 hava motoru kullanırdım ve sessiz çalışırdı. Tavsiye edebilirim. Bütçeni aşarsa normal askı filtre ucuna kadın çorabı veya ona bencer çok küçük gözenekli bir malzeme ile askı filtrenin çekim yapan kısmını kapatabilirsin. Debi biraz düşer ama masraf etmemiş olursun.

Pipo hoş durmadığı için seveceğinizi sanmıyorum. Askı filtre kullanılır lakin yavrular için sorun olacaktır. Motorun çıkışına ince bir bez parçası geçirerek kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…