Bunu sormamın en büyük nedeni Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya. Magazin falan takip ettiğim yok sadece sosyal medyada gördüm. Sizin için aşkın yaşı var mıdır? Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkayayı örnek olarak verdim kendi düşüncelerinizi yazın. Din ile alakalı bir şey yazmayın lütfen sizin fikrinizi merak ediyorum inandığınızın dinin dediklerini değil.
Aşık olmanın yaşı yoktur. Ama iki sevgili arasında da çok yaş farkı olmamalı bence. Sadece fiziksel nedenlerden ötürü değil, kafa yapısı da yaşla beraber tamamen degisiyor.
Cidden önemli edit: Aklıma geldi yazayım. Benden 9-10 ay büyük bir kız, üst sınıfımda diye bana yüz vermemeye başladı. Kızdan 1 sınıf altta olduğumu duyunca konuşmayı kesti...
Şimdi aşık olmak var bir de aşk var. Birine aşık olabilirsin ilkokul öğretmenine aşık olmak gibi. Aynı zamanda aşkın da yaşı yoktur ama çok fazla yaş farkı da olmasın yani bence.
Aşık olmanın yaşı yoktur. Ama iki sevgili arasında da çok yaş farkı olmamalı bence. Sadece fiziksel nedenlersen ötürü değil, kafa yapısı da yaşla beraber tamamen degisiyor.