Discord Askıya alınan hesap nasıl açılır?

Vavlenko

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba güzel insanlar Discord hesabim dün engel atlama uyarısıyla askıya alındığını belirtti, fakat hesabım tertemizdi sunucularda bile yoktu. Siteden itiraz göndermeme rağmen clyde botu otomatik yanıtla hesaba ilişkili hesapla talep oluşturun diyor fakat mail ve talep kategorisi doğru olmasına rağmen bana bu hatayı veriyor. Ne yapmam gerekli?

Son düzenleme:
İtiraz formunu doğru e-posta ve kategori ile tekrar doldur, hesabına bağlı maili kullandığından emin ol. Clyde bot otomatik yanıt veriyorsa, birkaç kez detaylı itiraz göndermeyi deneyebilirsin.

Hesabım ile ilgili ilk mail bende mevcut fakat ben 3 ay önce yasak alan hesabıma farklı bir mail ile değiştirdim yani hesabıma şu an bağlı olan maili, her şey doğru 2-3 defa talep oluşturdum clyde aynı yazıyı yazıp duruyor.

Kategoride problem yok;

İtirazlar ve yaş güncelleme talepleri> hesabıma veya botuma yapılan bir işleme itiraz etmek> hesabım üzerinde yapılan bir işlem.

Çözümü yok mu neden yardımcı olmuyor Discord ekibi.
Discord support konusunda böyle kıt bir ekip o yüzden eğer bot otomatik cevap verdiyse geçmiş olsun oluyor yani. Çok zor onun bir insana ulaşması. Beklemeyip darlarsan başka biletler açarsan daha da kötü oluyor yani çok kötü bir durum.

Aynı sorunu yaşayan biri olarak hesabım 1 yıldır kapalı ve hiçbir ilerleme katedemiyorsunuz destek ile. Sizlere yanıt verecek insan yok. Yanıtların hepsi bot. Botlara tekrar mesaj atsanız bile birkaç gün sonra bileti kapatıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı