Çözüldü Discord Askıya alınan hesap nasıl açtırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bay Soru

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7-11800h, RTX 3050Ti, 16 Gb Ram
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Benim 3 adet Discord hesabım var. 1'i ana hesap, diğerleri yan hesap. Yan hesapların 2'si aynı sunucuda. Bu yan hesaplarımdan birinin bugün askıya alındığına dair bir mail aldım. Talep oluşturdum, dönüş yapılmadı. Normalde hızlı dönüş yaparlardı. Mailde yazan ihlallerden hiç birini yapmadım. Zaten askıya alınan hesap 1 sunucu ve 2 arkadaş ekli. Bunu nasıl tekrar açtırabilirim? Benim için önemli bir yan hesap.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250823_124614_Gmail.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 23
Sanırım bir kağıda kimliğinizi koyup elinizlde o kağıt varken kameraya bakarak fotoğraf çekerseniz açılıyor ama yan hesap için de aynı şey geçerli mi bilmiyorum.

Discord Destek ile iletişime geçebilirsin.
Normalde 10 15 dakika içinde dönüş yaparlardı. Desteğe yazmamın üstünden 12 saat geçti, dönüş yapmadılar

Sanırım bir kağıda kimliğinizi koyup elinizlde o kağıt varken kameraya bakarak fotoğraf çekerseniz açılıyor ama yan hesap için de aynı şey geçerli mi bilmiyorum.
Benim yaş ile ilgili bir sorunum yok ki

Normalde 10 15 dakika içinde dönüş yaparlardı. Desteğe yazmamın üstünden 12 saat geçti, dönüş yapmadılar
Yazdığınızdan eminseniz malinize dönüş yaparlar, 12 saat kısa bir zaman eğer bot dönüş yaparsa hızlı oluyor onun haricinde 1-2 günü bulabilir hatta geçebilir. Sonuç olumsuz olsa dahi dönüş yapıyorlar.

Beklemekten başka çare yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…